Bedankt.
Uw bericht is verzonden en wordt z.s.m. beantwoord.
Vragen? Ik bel je graag!

Loopbaan coaching

Hoog opgeleide dertigers van nu hebben al ‘grote’ vragen: ‘Is dit het nu?’ ‘Zit ik wel op het juiste spoor?’. Ook op het gebied van werk. Ze hebben inmiddels al behoorlijk veel kennis en ervaring opgedaan. Maar toch......gevoelens van onzekerheid over werk en toekomst beginnen op te spelen. 
 
Misschien ben jij zo’n dertiger en nader je een kruispunt in je loopbaan. En komen er vragen bovendrijven als: 
  • Wat heb ik bereikt en wat zou ik nog kunnen en willen doen? 
  • Ik wil werk dat bij mij past, maar wat? 
  • Ik wil een bijdrage leveren aan de maatschappij, maar hoe? 
  • Ik ben toe aan ander werk, maar durf ik dat wel?

Leeft dit ook bij jou?
Dan kan coaching je helpen door helderheid te creëren in je vragen en antwoorden.

Werken om te leven of leven om te werken?

Werk is niet alleen een taak, het is ook een uiting van jezelf, van je talenten. Misschien is dit het juiste moment om de balans op te maken. Misschien voel je dat het nu tijd is om echt werk te maken van je loopbaan. Ik help je om je werkelijke drijfveren, je waarden en doelen duidelijk te krijgen, zodat je een goed doordachte stap kunt maken.


Zien en doen wat nodig is

Loopbaanvragen zijn vaak complex. Je lost ze niet op door vanuit een vaste denkrichting te werken. Daarom kies ik een benaderingswijze die bij je past. Ik help je een toekomst te schetsen die zoveel mogelijk aansluit bij je loopbaanwensen. Je krijgt hulp bij het zoeken van jouw richting, na te denken over jouw loopbaan. Je leert obstakels te overwinnen en stappen te zetten op weg naar werk dat je gelukkig maakt.
 
Het is aan jou om je eigen leider te zijn en je koers te leren bepalen. Ga die reis aan en maak werk van je loopbaan! Ben je klaar voor het avontuur of aarzel je nog? Neem dan vandaag nog contact met mij op. 

 

TESTIMONIAL

"Ik was als eind dertiger aanbeland op een punt dat ik mij realiseerde dat ik al lange tijd geen inspiratie meer haalde uit mijn werk. En ik had geen idee wat voor werk ik wel zou willen. Door mijn loopbaancoachingstraject heb ik ontdekt wat voor mij echt belangrijk is en welke rol werk daar in kan spelen. Als coach legt Nicoline de juiste accenten en voelt als geen ander aan wat er (echt) speelt. Ze is een oprecht luisteraar die haar klant centraal stelt. Door haar begeleiding ben ik nu op de goede weg. Ik kan haar van harte aanbevelen aan een ieder die gecoacht wil worden op het gebied van werkgerelateerde (levens)vragen".

Marc Leffert, procesmanager