Bedankt.
Uw bericht is verzonden en wordt z.s.m. beantwoord.
Vragen? Ik bel je graag!

Over DIJN Coaching

HET MIJN ACHTER DIJN

DIJN Coaching is graag betrokken bij thema’s rond mens en werk. De vrouw achter DIJN Coaching ben ik, Nicoline Purmer. 
 
Wat mij drijft in dit werk?
Ik word blij als ik zie hoe mijn klanten opgelucht zelf verder kunnen. Hoe ze boordevol nieuwe energie aan de slag gaan. Hoe verrast ze zijn als ze ontdekken dat ze in staat zijn om tot eigen oplossingen te komen. EN dat die oplossingen tot resultaat leiden. Vaak blijkt dat helemaal niet zo moeilijk als ze zelf dachten.
 

DIJN STIJL

DIJN begeleiding is zacht als het mag, zakelijk als het moet. Met oog voor zowel proces als resultaat; voor ‘onderweg’ als bestemming.
 
Mijn stijl is
  • Resultaatgericht door duidelijke doelen te formuleren en resultaten tastbaar te maken.
  • Gedreven en gedegen omdat kwaliteit telt; ik reflecteer en pas zelfanalyse toe om optimaal te kunnen blijven begeleiden.
  • Respectvol en zorgvuldig door mij klantgericht en met respect voor werknemer en organisatie in te leven in ieders situatie. En vertrouwelijk om te gaan met alle informatie.
En als het al te serieus wordt.... vergeet niet te lachen! Het relativeert en is gratis ;-).
 
Spreekt mijn stijl jou aan? Neem dan contact met mij op voor een verdere kennismaking.
 

ONDERSCHEIDEND

Ervaring
Nog niet zo heel lang geleden werkte ik zelf als jong leidinggevende en was ik onderdeel van én leidinggevende aan teams. Tot twee maal toe stond ik op mijn eigen loopbaankruispunt. Ik kan je dus vanuit eigen ervaring begeleiden. 
 
Aansluiting
Ik ben gewend om commercieel en resultaatgericht te werken in een omgeving met een hoge klantgerichtheid. Daarom begrijp ik in welke lastige situaties jij je soms bevindt. EN..... ik weet ook dat er succes, resultaat en ‘flow’ mogelijk is en hoe daar te komen.
 
Op je gemak
In de hectiek van alle dag vind je bij mij een veilige plek van rust en bezinning. Tijdens het traject ondersteun ik met volharding en bemoediging. Coaching is leuk en spannend tegelijk; ik stel je op je gemak. 
 
In de startblokken
Als je bereid bent in beweging te komen, kan er wat veranderen! Immers: ‘als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al had’. Maar.....veranderen voelt niet altijd prettig. Door er samen aan te werken, wordt het wel leuker en makkelijker. DIJN staat klaar om die spannende reis te begeleiden en angst om te zetten in moed!
 
 

HELP! HOE KIES IK EEN COACH?

Je kunt kiezen uit honderden coaches, tegenwoordig. Misschien vraag je je af hoe je een goede keuze maakt. Om een coachingstraject tot een succes te maken is het nodig om een klik te hebben met een coach. Als je me belt, kunnen we kennismaken en jouw vraag bespreken. Dat geeft jou ook een beeld van wie ik ben en hoe ik werk. Neem daarvoor contact met mij op.
 

NOG MEER WETEN?

Ik ben geruime tijd werkzaam geweest in de internationale hotelwereld (Hogere Hotelschool), daarna als gecertificeerd NVM Register Makelaar Taxateur. In 2010 rondde ik de post-HBO-opleiding tot Professioneel Coach af. Zie ook mijn Linkedin-profiel. Dienstverlening van hoge kwaliteit loopt als een stevige draad door mijn loopbaan. En daar hebben al veel klanten profijt van gehad.
 
Waarom heb ik deze overstap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt? Waarom werd de leidinggevende makelaar en vervolgens coach? Ik maak van tijd tot tijd de balans op, stel mezelf vragen en maak bewuste keuzes. Ik kies er nu voor op een intensiever niveau dienstverlenend aan de slag te gaan en opgedane ervaringen aan te wenden bij ‘mens en werk’!
 
Genoeg over mij! Lees verder om te ontdekken wat voor profijt jij van coaching kunt hebben.


 

QUOTE

‘Coaching kent geen tevoren uitgestippeld reisschema. De ervaring leert dat het om samenwerking gaat; het is een zaak van ‘MIJN en DIJN’, het mijne en het jouwe. Omdat mijn dienstverlening jou geldt, vorm jij de naam van DIJN Coaching. Kort en doeltreffend!’
(Nicoline Purmer).