Bedankt.
Uw bericht is verzonden en wordt z.s.m. beantwoord.
Vragen? Ik bel je graag!

Werkgever

5 REDENEN OM ALS WERKGEVER EEN COACH IN TE SCHAKELEN

 1. Tijdwinst
  In de hectiek van alle dag ontbreekt het veelal aan tijd om extra aandacht te besteden aan de ontwikkeling van medewerkers. De leidinggevende heeft al een groot takenpakket en de afdeling P&O heeft de handen vol aan eigen werkzaamheden. Coaching is de manier om die aandacht professioneel vorm te geven. Werknemers blijven zich zo voortdurend ontwikkelen en dat komt ook ten goede aan de organisatie.
   
 2. Vaardigheden steeds belangrijker
  De meeste organisaties bieden al de mogelijkheid tot het volgen van trainingen. De toegevoegde waarde van coaching is dat vaardigheden zich sneller ontwikkelen. En tegenwoordig zijn vaardigheden van een werknemer vaak belangrijker dan de gevolgde opleiding. Persoonlijke ontwikkeling is daarom van groot belang. 
   
 3. Zelfstandigheid
  Coaching is er op gericht de werknemer of het team zelfstandig en optimaal te laten functioneren. Zo kan een ieder bijdragen aan de eigen ontwikkeling en die van de organisatie. En geeft coaching niet alleen op korte maar ook op lange termijn resultaat.
   
 4. Motivatie en energie
  Werknemers krijgen via coaching bijvoorbeeld hulp bij het plannen van werk en privé en bij het halen van energie uit het werk. Werknemers gaan gemotiveerder aan het werk. Het voordeel van een externe coach is dat deze de werknemer ondersteunt vanuit een veilige en onafhankelijke relatie. Zodoende kan het vraagstuk makkelijker vanuit verschillende invalshoeken benaderd worden en ontstaat er sneller resultaat.
   
 5. Aantrekkelijk werkgeverschap
  Uit recent onderzoek is gebleken dat werknemers voor hun persoonlijke ontwikkeling ook graag begeleiding krijgen van een externe coach. En wat blijkt nog meer? Coaching wordt belangrijker gevonden dan de mogelijkheid voor het volgen van een opleiding. Meer dan de helft (52 procent) van de werknemers geeft aan dat dit een werkgever aantrekkelijk maakt. Een kans om gewaardeerde werknemers langer voor uw organisatie te behouden.
Meer weten? Lees meer over Coaching of over mijn Werkwijze.

 

QUOTE

‘Wie onderweg is, vernieuwt zich met elke stap.’

(Drukpa Rinpoche)